Bemutatkozás

Gábor:
Tószegi Gábor vagyok, 38 éves, 2013 áprilisában alapítottam a Reflex Kutyaiskolát. A szó legszorosabb értelmében kutyás családba születtem. Világra jövetelemet és cseperedésemet már egy munka vonalú német juhász mellett élhettem meg. Ahogy teltek múltak az évek, 4 évesen már a kutyaiskola szélén ülve figyeltem az én Fekete Nérómat aki a pályán tanult,okosodott, ezáltal belém ivódott a kutyákkal való foglalkozás és munka szelleme.

547094_452325374800213_1808226144_n

 

14 évesen magamhoz vettem egy szolgálati ősöktől származó rajzos német juhászt, Asztort, akit még a “régi hagyományos” módon BH kísérőkutya szintre képeztem.

 

 

 

Jelenleg két cane corso, egy 5 éves szuka és szintén 5 éves kan, illetve egy 6 éves magyar agár, amstaff keverék kan büszke gazdája vagyok, akiket már az operáns képzés elve alapján nevelek, tanítok. 

 

 

 

 

 

226675_209736922392394_5741509_n

A Népszigeti kutyaiskolán kiképzésvezetői tanfolyamot végeztem, ahol neves szakemberektől tanulhattam, mint : Korom Gábor , Suszter Ferenc , Lecki Sarolta , Topál József , Biksi Otilia. Hornig Rudolf , továbbá kutyaiskolákon és szolgálati kutyaképzésben mélyíthettem és gyarapíthattam tudásomat és tapasztalatomat.

 

 

 

Célom : Gazdát és kutyáját segíteni, hogy harmonikus, kiegyensúlyozott, a gazda elvárásaihoz igazított kapcsolatban élhessenek.

Tószegi Gábor&Azius Video katt. ide a megtekintéshez

 

 

 

 

 

 

Lizzy:

Blacky

 

Liszai Lisbeth vagyok, 28 éves, gyermekkorom óta rajongok az állatvilágért. Születésemtől fogva szinte mindig volt kutyám, ellenkező esetben pedig nyúztam a szüleimet, hogy lehessen. Első kutyám egy keverék kutyus, Blacky volt, akivel már baba koromban szoros köteléket alakítottunk ki egymással.

 

 

Még a szokatlan megjelenésű (például kígyók) és mindenféle különleges állatok is vonzottak, több ilyen háziállatom is volt. Emellett nagyszüleim foglalkoztak az akkori közös kertünkben különböző háztáji állatok tartásával (például nyulak, baromfik). 

 

Tapasztalataim által bepillantást nyertem az állatokkal való kommunikáció világába, amiben mindig örömmel veszek részt. Szeretem az extrém sportokat, így a jogi egyetemen is abszolutóriumot szereztem. Ahogy most, korábban is szerettem volna természethez közelálló hivatást választani, amihez jelenlegi, Lion nevű kutyusom által sikerült közelebb kerülnöm, akivel a Reflex Kutyaiskola klubos csapatát erősítjük, BH vizsgára készülve. Korábbi kutyás életem során, és Lion kiképzése alatt is nagy érdeklődéssel voltam a kutyázós témák iránt, szívesen olvastam vagy hallgattam előadásokat ezekkel kapcsolatosan. A Reflex Kutyaiskola saját neveléséből származó tudásom legjavát igyekszem átadni addig a szintig, ameddig eljutottam, ezzel segítve a gazdikat és az ebeket, a vőlegényem, Gábor mellett.

 

 

 

 

Lion

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2017 januárjától egyesítve erőinket halad tovább a kutyasuli, ahol minden gazdit és négylábú társát szeretettel várunk, családias hangulatban, a természet lágy ölén. 

 


This site is protected by Comment SPAM Wiper.