Napközi

Szeretettel várjuk napközinkben kora reggeltől estig a kutyusokat, ahol fajtatársaikkal játszhatnak egész nap, szakember felügyelete mellett iskolánk és panziónk területén.

 

A napközit mindenkinek javasoljuk :P5290256_1

-aki nem tudja vagy nem szeretné magára hagyni kutyáját,

-aki szeretné, hogy napközben megfelelő mozgásban részesüljön ebe,

-vagy aki azt  szeretné, hogy kutyája jobban kijöjjön fajtatársaival.

 

 

P5050131_1

Keddenként és csütörtökönként várunk szeretettel napközire minden régi- és új Reflex Kutyaiskolás kutyust (ovistól klubig). 
Aki nem járt még a kutyaiskolán, előzetes egyeztetés, felmérés, szocializáció szükséges, mert a kutyák felügyelet mellett, de szabadon (póráz nélkül) játszanak, úszkálnak, pihennek. 
A keddi és csütörtöki napoktól való esetleges eltérés egyéni megbeszélés alapján kapacitástól függően lehetséges.

A napközi ideje alatt az kutyusok szocializálódnak más kutyákkal, emberekkel, autóban való utazással, hangokkal, idegen környezettel, vízzel (kutyaiskolán levő medencében). A napközi helyszínei a kutyaiskola és a fóti napközire/panzióra berendezett otthoni terület.

– Előzetes bejelentkezés szükséges, lehetőleg legkésőbb a megelőző nap 18:00 óráig. 
– A kutyusokat kedden és csütörtökön 8:00-10:00 óra között a kutyaiskolára lehet hozni. Korábbi időpontban Fótra, későbbi időpontban a megbeszélt helyre lehetséges. 
– Értük jönni 17:00-18:00 között tudtok a kutyaiskolára, korábbi időpontban szintén megbeszélés alapján.

– A napközi díja: 2.500 Ft, 10 alkalmas bérlet 20.000 forint.
– Kivételes esetben, ha mi vesszük fel a közelben a kutyust: 3.500 Ft. 10 alkalmas bérlet 30.000 Ft.

Érdeklődni Tószegi-Liszai Gábornál a 0620/324-54-84 -es telefonszámon lehet.

 

 

 

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Napközinket csak érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben, át kell adni a a napközi munkatársának.

Hivatalos záradék:
Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben megtagadhatjuk a kutya átvételét a gazdától!
A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen, agresszív, valamint tüzelő kutyákat nem áll módunkban napköziztetni Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és az adott nap költségét megtéríteni!
A gazdák elfogadják, hogy minden nemű, a kutya által okozott anyagi kár megtérítése a gazdát terhelik! Szolgáltatásaink igénybevételénél,a gazdák automatikusan elfogadják a fenti kutyapanzió házirend feltételeit!