Napközi

Szeretettel várjuk napközinkben kora reggeltől estig a kutyusokat, ahol fajtatársaikkal játszhatnak egész nap, szakember felügyelete mellett iskolánk és panziónk területén.

 

A napközit mindenkinek javasoljuk :P5290256_1

-aki nem tudja vagy nem szeretné magára hagyni kutyáját,

-aki szeretné, hogy napközben megfelelő mozgásban részesüljön ebe,

-vagy aki azt  szeretné, hogy kutyája jobban kijöjjön fajtatársaival.

 

 

P5050131_1Mivel csak szocializált kutyákat fogadunk, alapvetően a napközi a Reflex Kutyaiskola tagjainak áll rendelkezésre, az ellátás minőségére tekintettel pedig a férőhelyek korlátozottak. Eltérő esetben egyéni elbírálás alapján fogadunk vendégeket.

 

 

 

 

Napközi díja 2.500 Ft/nap, IMG_3507

 

Háztól házig szállítás alkalmanként, egyéni megbeszélés alapján lehetséges.

 

Érdeklődni Tószegi Gábornál a 0620/324-54-84 -es telefonszámon lehet.

 

 

 

 

 

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Napközinket csak érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben, át kell adni a a napközi munkatársának.

Hivatalos záradék:
Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben megtagadhatjuk a kutya átvételét a gazdától!
A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen, agresszív, valamint tüzelő kutyákat nem áll módunkban napköziztetni Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és az adott nap költségét megtéríteni!
A gazdák elfogadják, hogy minden nemű, a kutya által okozott anyagi kár megtérítése a gazdát terhelik! Szolgáltatásaink igénybevételénél,a gazdák automatikusan elfogadják a fenti kutyapanzió házirend feltételeit!

 


This site is protected by Comment SPAM Wiper.