Napközi

Szeretettel várjuk napközinkben kora reggeltől késő délutánig a kutyusokat, ahol fajtársaikkal játszhatnak egész napP5290256_1, szakember felügyelete mellett iskolánk és panziónk területén.

 

A napközit mindenkinek javasoljuk :

-aki nem tudja vagy nem szeretné magára hagyni kutyáját,

-aki szeretné, hogy napközben megfelelő mozgásban részesüljön ebe,

-vagy aki azt  szeretné, hogy kutyája jobban kijöjjön fajtatársaival.

 

P5050131_1

 

Hétfőtől csütörtökig várjuk szeretettel napközire a régi- és új Reflex Kutyaiskolás kutyusokat (ovistól klubig).

Aki nem járt még a kutyaiskolán, előzetes egyeztetés, felmérés, szocializáció szükséges, mert a kutyák felügyelet mellett, de szabadon (póráz nélkül) játszanak, pancsolnak.

A napközi ideje alatt a kutyusok szocializálódnak más kutyákkal, emberekkel, autóban való utazással, hangokkal, idegen környezettel, alkalom adtán vízzel is (kutyaiskolán levő medencében úszási lehetőség). A napközi helyszínei elsősorban a fóti napközire/panzióra berendezett otthoni terület, időnként a medencés kutyaiskola területe. Nagy telek áll rendelkezésre a rohangálásra, és benti pihenőre (hűsölésre/melegedésre) is lehetőségük van a kutyusoknak.

– Előzetes bejelentkezés szükséges, lehetőleg legkésőbb a megelőző nap 18:00 óráig.

Két lehetőség van: mi hozzuk el otthonról és visszük haza is a kutyust vagy megbeszélt időpontban hozza és tud jönni érte a gazdi. Nagyjából az alábbiak irányadóak, de az aktuális helyzet alapján megbeszélés tárgyát képezi:

– Mivel sok körülményhez kell alkalmazkodnunk, kb. 8:30 és 10:30 között tudjuk felvenni az elhozandó kutyusokat abban az időpontban, amikor odaérünk. 15:00 és 18:00 között visszük vissza őket abban az időpontban, amikor odaérünk. (Ha nincs otthon a gazdi, akkor a kertbe szóló kulccsal, szomszéd segítségével, stb. megoldható)

– 8 óra előtt (6:30 után) a kutyusokat Fótra lehet hozni előre megbeszélt időpontban, az elvitel pedig délután, előzetes megbeszélés alapján lehetséges.

– A napközi díja: 2.500 Ft + ha mi szállítjuk a kutyust, akkor az üzemanyag díját is felszámoljuk. (Fót a kiindulási pont: 10 km körüli távolság 1.500 forint /2x oda-vissza út/)

Érdeklődni Tószegi-Liszai Lisbethnél a 0630/618-89-86 -os telefonszámon lehet.

 

Az áraink minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Napközinket csak féreghajtással, érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel rendelkező (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben, át kell adni a napközi munkatársának.

 

Hivatalos záradék:

Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben megtagadhatjuk a kutya átvételét a gazdától!

A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, kezelhetetlen, agresszív, valamint tüzelő vagy fertőző beteg kutyákat nem áll módunkban napköziztetni. Amennyiben a napközi ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és az adott nap költségét megtéríteni!

A gazdák elfogadják, hogy minden nemű, a kutya által okozott anyagi kár megtérítése a gazdát terhelik! Szolgáltatásaink igénybevételénél, a gazdák automatikusan elfogadják a fenti kutyapanzió házirend feltételeit!