Panzió

 

 

Szeretnél elutazni, de nincs kire bíznod kutyádal?P5290250_1

Szakmai felügyelet mellett gondoskodunk kedvencedről.

Mivel csak szocializált kutyákat fogadunk, alapvetően a panzió a Reflex Kutyaiskola tagjainak áll rendelkezésre, az ellátás minőségére tekintettel pedig a férőhelyek korlátozottak. Eltérő esetben egyéni elbírálás alapján fogadunk vendégeket. 🙂

                                                                                     

 

3000.-Ft/minden megkezdett nap,  amely tartalmazza:

​-az étkeztetés (panziós kutyusainkat hidegen sajtolt, hipoallergén táppal etetjük)

– a szakszerű felügyeletet.P4270140

Műtét utáni lábadozó, gyógyszeres kezelésben részesülő kutyák elhelyezése

4.000 Ft/ minden megkezdett nap 

Háztól házig szállítás egyéni megbeszélés alapján.

 

 

 

 

Aki még nem volt panzióban, tehát nem volt távol gazdáitól, annak egy alkalom napközis foglalkozás javasolt, mivel így hosszabb távollét esetén is a kutya tudja, hogy jó helyen van, gazdáival újra találkozni fog.

Nappali foglalkozás:  itt tekintheti meg

 

 

 

 

 

 

Érdeklődni Tószegi Gábornál a 0620/324-54-84  -es telefonszámon lehet.

Az áraink, minden megkezdett napra, 1 kutya esetén értendőek, előre megbeszélt időpontra! Zárónapon délelőtt 10 óráig tart az előző megkezdett nap. 

Panziónkat csak érvényes veszettség elleni oltással, és az azt igazoló oltási könyvvel (vagy annak hiánya esetén az állatorvos által kiállított nyilatkozattal) rendelkező ebek vehetik igénybe (kivétel, ha még a kutya nem érte el az oltáshoz szükséges megfelelő kort), amelyet a kutya átadásával egy időben fogjuk kérni.
Hivatalos záradék:
Amennyiben a kutya nem rendelkezik a fenti dokumentumok valamelyikével, abban az esetben a panzió megtagadhatja a kutya átvételét a gazdától!
A gazdák elfogadják, hogy viselkedési zavarokkal küzdő, valamint a kezelhetetlen és agresszív kutyákat nem áll módunkban panzióztatni (kivételet képez, ha a kutya kifejezetten rehabilitációs célokból érkezik). Amennyiben a panzióztatás ideje alatt mégis felmerül ilyen jellegű probléma, a gazda köteles a kutyát azonnali hatállyal máshol elhelyezni és a lefoglalt panzióztatási idő teljes költségét megtéríteni!
A gazdák elfogadják, hogy minden nemű, a kutya által okozott anyagi kár megtérítése, valamint a panzióztatás során felmerülő, elkerülhetetlen költségek (esetleges féreghajtás, orvosi kezelés, stb.) a gazdát terhelik!  A gazdák elfogadják, hogy a panzióztatási díj 50%-át a a kutya elhelyezésének napján, annak átvételekor megfizetni kötelesek, valamint abban az esetben, ha a kutya 2 hétnél hosszabb ideig tartózkodik panziónkban, a tartási díjat 14 naptári naponta utalással, vagy készpénzben megfizetni kötelesek, folyamatosan a teljes panzióztatási idő alatt! Amennyiben a kutya tartási díja 2 hét után nem kerül rendezésre, úgy a kutya, a gazda által megadott helyre (ennek hiánya esetén a panzió által meghatározott helyre) leadásra kerül!Szolgáltatásaink igénybevételénél,a gazdák automatikusan elfogadják a fenti kutyapanzió házirend feltételeit.